Wonen in een park

Particulier
Klassieke tuin

Een ruim perceel rond een statige herenwoning was het uitgangspunt voor dit tuinontwerp.

De ruimte gaf de mogelijkheid vanuit een parkgedachte te ontwerpen. Dat resulteerde in een grote graspartij achter de woning. Bomen en heesters achteraan het perceel benadrukken de diepte en geven het park een visueel eindpunt. Toch blijven het achterliggende groen zichtbaar doorheen de groenstructuur. De lichte helling in het perceel is opgevangen met enkele lijnen in natuursteen.

Plantenborders brengen kleur in de voortuin, rond de woning en aan de randen van het park. De verhardingen zijn uitgevoerd in plattines, afgewisseld met dolomiet.

Heb je nog een vraag?

Contacteer ons

Wil je meer weten over onze aanpak? Zoek je een offerte voor je privétuin, professioneel project, daktuin of gevelgroen? Vul dan even onderstaand contactformulier in en we gaan ermee aan de slag.

Stel je vraag

Diensten binnen dit project:

Ontdek gelijkaardige realisaties: