Landschappelijke tuin bij langgevelhoeve

Particulier
Hedendaagse tuin

Deze gerenoveerde langgevelhoeve kreeg een tuin op maat van de sfeer aangemeten. Verblijfsplekken en een waterpartij zijn de blikvangers.

 

 

De omgeving rond de langgevelhoeve is aangekleed met aangename verblijfsplekken en een waterpartij die deze twee terrassen met elkaar verbindt. De terrassen bieden telkens een andere beleving van het omringende landschap. Eén terras kreeg dakbomen om een schaduwrijke zitplaats te creëren.

De materialen voor de oprit zijn afgestemd op de gerenoveerde hoeve: Kandela kasseien omzoomd met dolomiet. Zuilbomen boorden de oprijlaan af.

Een grote zone voor een bloemenweide garandeert een controleerbaar onderhoud. Waar mogelijk bleven bestaande fruitbomen behouden. In het verlengde van het terras werd een zone met laagstamfruit aangelegd.

Het landschappelijk gedeelte van de tuin is uitgewerkt met eilanden in siergrassen met zuilbeuken.

 

 

 

Heb je nog een vraag?

Contacteer ons

Wil je meer weten over onze aanpak? Zoek je een offerte voor je privétuin, professioneel project, daktuin of gevelgroen? Vul dan even onderstaand contactformulier in en we gaan ermee aan de slag.

Stel je vraag

Diensten binnen dit project:

Ontdek gelijkaardige realisaties: