Wellness-droom wordt waar voor Daniëlla en Didier

In Wellen leverden we eind 2021 een onderhoudsvriendelijke wellnesstuin op. De opdrachtgevers keken jarenlang uit naar een samenwerking met Van Vlierden en het traject van tuindroom tot droomtuin verliep voortdurend in een aangename sfeer.

Mond-aan-mondreclame is de sterkste vorm van reclame. Dat bewijzen Daniella en haar echtgenoot Didier uit Wellen. Jaren geleden wisten ze al: onze tuin moet er eentje van Van Vlierden zijn. Maar als jong koppel heb je andere financiële prioriteiten. Toen de tijd er wel rijp voor was, kozen Daniella en Didier nog altijd overtuigd voor onze firma. “De eerste aanleiding om voor Van Vlierden te kiezen was een persoonlijke relatie met Sandra, de echtgenote van Marc, de bedrijfseigenaar. Aangezien ook de verhalen die we opvingen over Van Vlierden alleen maar positief waren, was onze keuze snel gemaakt."

Onderhoudsvriendelijke kwaliteit

Zowel het ontwerp als de aanleg van hun voor- en achtertuin vertrouwden Daniella en haar echtgenoot aan onze tuinarchitect Kris toe. Onderhoudsvriendelijkheid en ontspanning waren de belangrijkste verwachtingen die ze aan hem meegaven. “We hebben niet zo’n grote tuin, maar er was wel heel wat werk aan: het gras werd vervangen door leischilfers, er kwam een oprit in Portugees graniet, in de voortuin werd gewerkt met blauwe hardsteen en de kers op de taart is een zwemspa.” Voor de plantenkeuze had het koppel geen speciale verwachtingen: “We hebben de selectie volledig overgelaten aan de tuinarchitect. Vanaf het eerste ogenblik hadden we een goede klik met hem. Zijn ontwerp zat er meteen op, we hebben geen wijzigingen doorgevoerd.”

Gezellige samenwerking

Ook op de samenwerking met de collega’s van de aanleg blikken Daniella en Didier tevreden terug. “Iedereen wist heel goed waar hij mee bezig was; van projectleider over ploegbaas tot de aanlegploeg. De mannen zijn 6 tot 8 weken bij ons aan het werk geweest en we hebben alleen maar positieve herinneringen aan die tijd. Over alles werd heel goed nagedacht en alles werd tot in de perfectie uitgevoerd. Zelfs wanneer plannen en werkelijkheid niet met elkaar overeen stemden. Er zaten bijvoorbeeld enkele obstakels in de ondergrond die de tuinarchitect niet kon voorzien. Dat vroeg enkele inventieve en last minute aanpassingen. Dat verliep heel vlot én altijd in overleg met ons. We willen ‘onze’ jongens dan ook graag nog een keertje bedanken voor de gezellige en fijne samenwerking.” De samenwerking met Van Vlierden ging nog verder via onze onderhoudscollega's. Zij zijn de solitaire struiken vakkundig gaan snoeien na de aanleg en zetten zo mee de kroon op het werk.